Stap 3 in het registratieproces van uw
.be domeinnaam


Wanneer u stap 2 volledig heeft doorlopen en alle gevraagde informatie volledig en correct heeft ingevuld, verstuurt de website automatisch een aanvraag naar onze herberg Moeder de Gans in Teuven.

Wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling. Er zullen hierop dan ook een of meerdere e-mail berichten met informatie naar u toe worden gezonden. In deze mail staan o.a. de juiste gegevens over onze rekeninginformatie i.v.m. uw bankoverschrijving.

De definitieve registratie bij dns.be wordt door Moeder de Gans pas effectief gemaakt nadat uw factuur is voldaan op haar bankrekening.

Wanneer u om redenen van onderlinge concurrentie genoodzaakt bent om zeer snel te reageren kunt u natuurlijk altijd uw factuur voldoen via uw eigen on line bankprogramma of via een telefonische opdracht aan uw bank. Onder gunstige omstandigheden tijdens werkdagen kan een domeinnaam registratie binnen 48 uur afgehandeld zijn.

Het kan voorkomen dat tijdens de aanvraagprocedure iemand anders via een collega-agent net een eerdere aanvraag heeft geplaatst en dat u misgrijpt via Moeder de Gans. Voor dergelijke situaties kan de agent nooit verantwoordelijk worden gesteld. Reeds gestorte aanvraagkosten worden dan per omgaande teruggeboekt. Besluit u in een dergelijk geval om alsnog een alternatieve domeinnaam of een tweede keuze vast te leggen dan kan dit natuurlijk met de bestaande reserve zolang deze nog niet is teruggeboekt vanuit onze rekening naar die van u.

Van ons uit wordt het hele proces volledig via internet afgehandeld waardoor de delay tot het minimum is beperkt. Een vereiste is natuurlijk dat u over dagelijkse e-mail en internetconnectie beschikt.

Wanneer de drie stappen met succes zijn doorlopen kunt u zich richten op het on line brengen van uw domein. Hierbij kunt u denken aan een eigen website in combinatie met een of meerdere eigen e-mail adressen b.v. uwvoornaam@uwnaam.be;  of ook nog een e-mail adres voor uw dochter, zoon, vriend, kennis, buurman of werknemer. Hoe meer e-mail adressen gekoppeld aan uw domein hoe meer reclame voor uw domein. Uw domein is namelijk de basis van uw e-mail adres. Iedereen kan meteen herkennen dat u een eigen domein bezit. Zo kunnen bezoekers hieruit gemakkelijk uw domein (websiteadres) afleiden.

Afgezien van de reclame biedt een eigen e-mail adres de gebruiker de mogelijkheid om deel te nemen aan DE communicatievorm van deze eeuw. Snel, goedkoop en doeltreffend kan het medium e-mail omschreven worden. En zolang virussen en hackers niet de overhand krijgen zal e-mail uw leven op gebied van communicatieve mogelijkheden alleen maar verrijken.

M.b.t. de domeinnaam zelf en uw website die u hieraan kunt verbinden zijn de mogelijkheden eveneens onbegrensd. Of u nu een particulier bent met een unieke hobby of u bent zelfstandig ondernemer. In beide gevallen geeft een website de gebruiker de mogelijkheid om iedere inwoner van onze planeet te bereiken en hen zijn content te laten bekijken.

Onze intentie is om u bij deze nieuwe communicatiemogelijkheden te ondersteunen in het realiseren van u eigen on line 'onroerend goed'. Of het nu gaat om uw bedrijf of om u privé website. Voor beide zullen we u helpen met de juiste informatie over hoe, wat en waar te beginnen.  

Internet gerelateerde producten die Moeder de Gans verkoopt, verhuurt of afsluit voor haar klanten zijn vrij van elke vorm van misleiding. Wij streven voor u naar een open en eerlijk internetgebruik waarbinnen voor iedereen heldere en eenvoudige mogelijkheden voorhanden zijn om on line te gaan.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons registratie e-mail contactadres: registratie@moederdegans.be
(vragen m.b.t. registraties worden altijd binnen 24 uur beantwoord)

 

Klik hier om terug te gaan naar de www.uwnaam.be startpagina.© 1993-2017 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid -