Privacy Policy

Voor URL: moederdegans.be, moederdegans.com, moederdegans.nl en moederdegans.info

De persoonsgegevens die u hierbij verstrekt worden opgenomen in de bestanden van herberg "Moeder de Gans" FV, Dorpsstraat 6, B-3793 Teuven. Deze gegevens worden door Moeder de Gans uitsluitend verwerkt in het kader van de klantenadministratie en met het oog op het voeren van, indien gewenst door de klant/gast,  gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes i.v.m. onze producten en diensten.

Moeder de Gans streeft naar de ontwikkeling van een interactieve omgeving op Internet met informatie en degelijke communicatie die voor iedereen verrijkend is.
Daarom beschouwen wij uw persoonlijke gegevens als uw eigendom en zijn uw e-mails vertrouwelijk.

Deze verbintenis betekent ook dat wij aan alle gebruikers van Moeder de Gans vragen de Gedragscode te volgen die van kracht is en mee te werken aan de opbouw van deze interactieve omgeving

1. Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Wanneer een gebruiker zich voor de eerste keer bij Moeder de Gans abonneert voor een aangeboden service of een aanvraag indient voor specifieke informatie, geeft hij/zij gegevens door over zijn/haar privť-leven (naam, adres, geslacht, taal, telefoonnummer, geboortedatum). Wij zien er strikt op toe dat deze gegevens nooit verspreid of verkocht worden aan een derde instelling.

Moeder de Gans  verspreidt nooit persoonlijke gegevens, behalve om zich te houden aan legale verplichtingen en in geval van
uitdrukkelijk juridisch bevel.

Moeder de Gans beschouwt alle verkeer uitgaande van de abonnee en bestemd voor de abonnee als zijn/haar bezit.

Dit internetverkeer zal nooit gebruikt worden om illegaal toegang te verkrijgen tot de abonneegegevens, deze te vernietigen of om het privť-leven van de abonnee te bedreigen.

Het gegevensverkeer kan gecontroleerd worden voor interne redenen en om de kwaliteit van onze service te controleren. De gegevens die op deze manier verkregen zijn worden vertrouwelijk behandeld.

  

2. Anti-spamming politiek

Wat is dat, een "spam"? Spammen is het massaal versturen van mails naar duizenden mensen die daar niet om gevraagd hebben. Deze mails hebben dan ook voornamelijk commerciŽle doeleinden. Dit soort praktijken zijn niet alleen agressief, ze overbelasten ook de servers van de Internetprovider en verhinderen zo de connectiedoorstroming.

Wij zullen u nooit elektronische berichten of commerciŽle aanbiedingen versturen waar u niet om gevraagd hebt, behalve als het gaat om e-zines of belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld de verandering van de contactgegevens of e-mail adres om verbinding te maken met Moeder de Gans.

Moeder de Gans laat niet toe dat de eigen computers of het netwerk gebruikt worden voor het verspreiden van ongevraagde informatieve of publicitaire mails aan zijn leden via Internet.

Het is verboden een verbinding of server van Moeder de Gans te gebruiken om grote hoeveelheden ongevraagde elektronische berichten te versturen, antwoordberichten te ontvangen op ongevraagde berichten, of een overdreven aantal berichten te versturen naar Newsgroup waarvan de titel of het onderwerp niks te maken heeft met de titel van het discussieforum.

Moeder de Gans behoudt zich het recht om te beslissen dat een bepaald bericht de regels van een nieuwsgroep of adreslijst niet respecteert of als algemeen storend wordt beschouwd.

  

3. Vertrouwelijkheid van mails

Wij waken over de vertrouwelijkheid van uw berichten, daarom raden wij u ook aan om kennis te nemen van onze encryptiesystemen die uw berichten moeten beveiligen.

Het systeem PGP (Pretty Good Privacy) is een beveiligd softwaresysteem dat aangepast is voor gebruik op Internet. Het is gratis en vooral erg veilig. Het principe is erg simpel, PGP benut de calculatiemogelijkheden van een gewone PC. Als u de software goed gebruikt, worden uw berichten gecodeerd en kunnen ze niet gelezen worden zonder de ontcijferingsleutel.

PGP genereert een sleutelpaar: een publieke sleutel en een geheime sleutel. U geeft de publieke sleutel door aan uw correspondenten en de geheime sleutel houdt u voor zichzelf.
De publieke sleutel dient om te coderen. De geheime sleutel dient om te decoderen.

Uw correspondenten verzenden u hun bestanden die geŽncrypteerd zijn met de publieke sleutel en u decodeert ze met uw geheime sleutel. Wat met de publieke sleutel geŽncrypteerd is, kan enkel en alleen gedecodeerd worden met de geheime sleutel waarvan u de enige houder bent. Bovendien moet u een paswoord ingeven vooraleer u de geheime sleutel kunt gebruiken.

U kunt meer informatie vinden alsook software downloaden op de website www.pgpi.org of http://www.geocities.com/SiliconValley/Bay/9648/index.html

  

4. Netiquette, een ethische verbintenis op Internet

Moeder de Gans onderschrijft de Gedragscode, goedgekeurd door ISPA (Internet Service Providers Association).

ISPA BelgiŽ ASBL is opgericht om de belangen van de Internetproviders in BelgiŽ te verdedigen en het Internet in BelgiŽ te bevorderen. De Code is een verzameling van algemene deontologische regels en beleefdheidsregels die ontwikkeld werden door de Internetgebruikers, en is bekend onder de naam Netiquette. De gebruiker verklaart deze regels te kennen. (Raadpleeg de Gedragscode)

Dit heeft bovendien tot gevolg dat Moeder de Gans het recht heeft om onmiddellijk een abonnement te beŽindigen zonder juridische tussenkomst in volgende gevallen:

  • De gebruiker gebruikt de diensten van Moeder de Gans op een onrechtmatige manier, is in strijd met de Gedragscode of respecteert de rechten van derden niet.
  • De gebruiker verspreidt informatie op een manier die in strijd is met de nationale of internationale regels, de algemeen geaccepteerde normen en waarden, de goede zeden of de Gedragscode.
  • De gebruiker verspreidt berichten die discriminerend zijn op het vlak van uiterlijk, ras, religie, geslacht, cultuur, afkomst of als kwetsend kunnen geÔnterpreteerd worden.
Deze maatregelen hebben als doel de gebruikers van Moeder de Gans te beschermen en een degelijke en verrijkende Internetomgeving te creŽren.

  

5. e-zines

"e-zines" zijn informatiemails die per elektronische post naar bestemde personen gezonden worden. In principe zijn alle e-zines verplicht een rubriek of link te bevatten die aan de bestemde persoon de mogelijkheid biedt om zijn/haar inschrijving op te zeggen. Moeder de Gans behoud zich het recht om in de toekomst gebruik te maken van deze service.

Dit e-zine, "e-Moeder de Gans" genoemd, geeft de abonnees meer informatie over onze diensten, over andere bedrijven en verenigingen, en over de veranderingen en evenementen op onze website. In principe zullen dergelijke e-zines niet vaker dan ťťn maal per maand verstuurd worden naar onze abonnees. Moeder de Gans biedt u langs deze weg ook exclusieve voordelen aan.

Iedereen die zich abonneert op Moeder de Gans kan op het moment van inschrijving kiezen of hij/zij op de hoogte wenst gehouden te worden van de nieuwe ontwikkelingen bij Moeder de Gans. 

  

6. Anti-misbruiklijn

Laten we samen tegen het misbruik strijden! Alle klachten in verband met verkeerd of illegaal gebruik van het netwerk van Moeder de Gans kan gemeld worden, ofwel schriftelijk naar Moeder de Gans, Dorpsstraat 6, 3793 Teuven, of per e-mail
(zie voor ons e-mail adres de hoofdpagina www.moederdegans.be )

De gerechtelijke politie heeft een eigen website als nationaal contactpunt: http://www.gpj.be

Voor de allerlaatste nieuws aangaande wereldweide privacy richtlijnen zie het volgende interessante document

© 2019 herberg "Moeder de Gans"

                                                                        Klik hier om deze browser te sluiten en terug te gaan naar de vorige browser met de pagina van waaruit u hier terecht bent gekomen.

© 1993-2019 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid -