Official Registrar DNS.BE

Met ingang van 12 december 2000 is de Belgische domeinregistratie sterk vereenvoudigd. Vůůr die tijd konden alleen in BelgiŽ gevestigde en in het handelsregister ingeschreven bedrijven een .be domeinnaam registreren via dns.be te Leuven. Dit was een langdurig proces dat pas na 6 weken uitslag gaf. Tevens mocht een .be domeinnaam geen algemene uitdrukking of woordformulering zijn.

Vanaf bovengenoemde datum zijn al deze restricties komen te vervallen en kan men uitsluitend nog registreren via een door dns.be officieel erkende dns.be agent zoals Moeder de Gans.

M.i.v. 05-12-2000 is Moeder de Gans FV, Teuven-Dorp 60, 3793 Teuven, officieel erkend door DNS Belgium vzw/asbl, Koning Leopold 1 straat, B-3000 Leuven als DNS.BE agent.

M.i.v. bovenstaande datum kan iedereen via Moeder de Gans een .be domeinnaam laten registreren.

Voor meer specifieke informatie m.b.t. de licentie van Moeder de Gans gelieve de website van DNS.BE te raadplegen. http://www.dns.be

Via de link "Registered Agents" rechtsboven op de pagina van dns.be komt u terecht in een alfabetische zoeklijst. Klik hier op de M van Moeder de Gans om onze erkenning bij dns.be te verifiŽren.

Voor meer info over domeinnaam registraties via Moeder de Gans klik hier.

 

Klik hier om terug te gaan naar de startpagina.


© 1993-2017 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid