hotel hotels appartement appartementen overnachtingsmogelijkheid overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van moeder de gans schweiberg
 

Overnachtingsmogelijkheden
tot 5 km van Moeder de Gans

 

 
 
 
Een huis met gastenkamers waar mensen een gezellig tijd kunnen hebben en kunnen blijven. Sanne ontvangt je graag in de rustige omgeving van de heuvels in Voeren en staat graag aan het fornuis voor een lekker avondmaal als je dat wenst.

Dat is Puur Teuven!
Natuur en natuurlijk van binnen en van buiten.

 
 
  La Mairie
 

La Mairie ligt tegen over Moeder de gans en was ooit het gemeentehuis van Teuven. Het dateert uit de 18e eeuw en heeft na een zorgvuldige restauratie weer de allure en de luxe die bij een notabelenwoning uit die tijd past. Met 12 luxe slaapkamers (allen met eigen badkamer) is La Mairie geschikt als groepaccommodatie of per kamer als B&B.

 
 
 
 

Nieuw ingericht hotel met appartementen die tevens geschikt zijn voor mensen met een luchtweg allergie. Gelegen op 5 km van Moeder de Gans in het gehuchtje Schweiberg is dit het ideale hotel en appartementen-complex voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars, (mountain)bikers en golfers.

 

 

sinnicherhofgroter.jpg (6852 bytes)

(12-14 pers. en 2-6 pers.)
Op loopafstand van herberg Moeder de Gans en tegenover het
middel-eeuwse abdijkasteel Sinnich ligt de monumentale boerderij Sinnicherhof, in Teuven.

 
 

 

Op 2 km van Moeder de Gans ligt de Molen van Medael (6-30 pers.)
en de
Tenhof (10-40 pers.)

 

 
 

In het aangrenzende dorpje Slenaken ligt Slenakerhof, het hotel tevens met appartementverhuur met het weidse uitzicht over het Gulpdal. Een ideale vakantiebestemming voor sportieve wandelaars, fietsers, motorrijders, culinaire genieters en voor iedereen die van het "goede leven" houdt.

 

Het Pietershof landhuis op het wijndomein is te huur voor groepen tot 20 personen. Het stoere huis is bijzonder ruim van opzet en met gevoel voor stijl, sfeervol ingericht.


 

 


Laugs vakwerkhuizen St. Martens-Voeren
 Deze bijzondere vakantiehuizen (2 - 26 pers) van St.Martens-Voeren liggen aan de rand van het dorpje. De oudste delen ervan dateren uit het midden van de 16de eeuw, de nieuwste delen uit 2006.

 

Charmante hoeve met gastenverblijf voor 2 personen. Optimale privacy, hedendaags comfort, fris opgemaakte bedden, houtkachel, sauna, hottub en een goed verzorgd ontbijt met warme broodjes, verse jus d'orange en boerderij-eitjes.
 

Bed & Breakfast
Vakwerkwoning "De Waterval"Waterval 3
3792 St. Pietersvoeren
 

Is sinds 1992 een begrip op de Zuid-Limburgse groepsaccommodatie-markt. Persoonlijk contact, kwaliteit en het u bezorgen van een geweldige tijd in een van hun  sfeervolle, monumentale accommodaties staan hoog in hun vaandel.Voor de website met diverse accommodaties in en rondom Teuven klik hier

 
 


1993-2019 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid