Waarom kiezen voor Inconel.nl hosting?

De hostingfirma Inconel uit Nederland, die onze portal Moeder de Gans volledig ondersteunt, kan ook uw website of portal ondersteunen.

Gedurende de afgelopen
jaren hebben wij intensief gezocht naar een geschikte hostingfirma voor onze portalsite. Daarbij viel ons al snel op dat de tarieven in Nederland beduidend lager liggen dan in BelgiŽ. Tevens blijkt dat uit metingen via diverse websites als het gaat om de snelheid, bereikbaarheid en toegangstijd van hostingfirma's, Inconel steeds aanwezig is in de top 10 van Nederland. Uit dergelijke cijfers kun je na verloop van tijd eenvoudig concluderen of een hostingfirma voldoet aan de continue bereikbaarheid die ze allemaal beloven. Wij kwamen tot de conclusie dat Inconel zeer scherpe resultaten bereikte en daarbij ook nog eens betaalbare tarieven hanteert.

Wanneer de servers waarop uw website gehost wordt tijdelijk niet bereikbaar zijn krijgen bezoekers geen informatie over u op hun scherm. Dit probleem is een van de eerste en belangrijkste afwegingen die u moet maken wanneer u op zoek gaat naar een hostingfirma.

Wanneer iemand uw adres intypt in zijn browser en hij 50 seconden moet wachten voordat er iets gebeurt - terwijl de opgevraagde pagina normaal maar een download tijd heeft van bijv. 12 sec - dan is er iets mis met de hostingservice. Bij gratis abonnementen weet u dat het erbij hoort. Bij  betaalde service moet dit perfect werken mits de service wordt uitgevoerd door een serieuze onderneming die bereid is om regelmatig opnieuw te investeren in hardware, communicatieverbindingen, etc.

De grote inbelproviders in Nederland en BelgiŽ zijn niet geschikt voor u indien u bereikbaarheid in de vorm van bandbreedte zoekt. Deze firma's zijn gespecialiseerd in uw inbelaccount en bijbehorende service. Het aanbieden van hostingruimte door deze firma's voor uw website is voor hun meestal een bijzaak die handig is meegenomen.

Hoe meer websites op dezelfde server worden gedraaid hoe langzamer het geheel wordt. Bij diverse providers staan de gratis websites op dezelfde servers als de betaalde websites. 

Indien u een website on line wilt plaatsen gaat u ervan uit dat deze website dag en nacht 24 uur bereikbaar is voor iedereen over de gehele wereld. Wilt u zich toekomstige ergernissen besparen kunt u beter wat tijd investeren in het zoeken naar een geschikte kleine tot middelgrote hostingfirma. Heeft u geen tijd om te zoeken adviseren wij u om contact op te nemen met Inconel.nl of be.

Met Inconel hebben wij tot op heden alleen maar positieve ervaringen gehad. Gezien hun andere aanpak van het hosten van websites denken wij dan ook dat Inconel een goede keuze voor u kan zijn. Zelf hebben wij persoonlijk kennisgemaakt met de mensen achter deze firma en ondervonden dat zij door hun tientallen jaren ervaring met computers en internet zeer goed weten welke service hun klanten wensen.

Zoals we allemaal weten uit de media is bandbreedte aangeboden via de diverse grote aanbieders een van de meest besproken zaken van de afgelopen jaren. Het tijdelijk niet bereikbaar zijn of nog erger het plat gaan van de server veroorzaakt de grootste ergernis bij zowel aanbieder als bezoeker. Dat hardware hierbij niet altijd de oorzaak hoeft te zijn bewijzen de diverse virussen die momenteel zomaar servers dirigeren. Een goede hostingfirma heeft medewerkers binnen de club die deze potentiŽle gevaren tijdig herkennen en voor zorgen dat hun klanten te allen tijde on line blijven. Een probleem voor de grootste hostingfirma's in deze is dat zij volledig in de aandacht staan van eventuele virusverspreiders. Kleine firma's hebben hier veel minder last van aangezien zij niet extreem opvallen binnen internet. Daarbij hebben kleinere firma's het veel gemakkelijker om te improviseren indien de markt dit wenst. Iets dat tegenwoordig hard nodig is binnen het internet met al deze snelle virusontwikkelingen en toename van crackers. Grote bedrijven en instellingen zijn gewoonweg te log om zich snel en doeltreffend aan te passen aan deze nieuwe ontwikkelingen. De markt zal de komende jaren onderhevig zijn aan diverse veranderingen waarbij het grip krijgen op virussen en cyberterrorisme een van de grootste uitdagingen zal zijn voor iedereen die on line gaat.

Indien u meer informatie wenst over een hostingfirma die dergelijke zaken serieus neemt klik dan hier


 

© 1993-2017 Moeder de Gans - Leest u a.u.b. onze Disclaimer, on line veiligheid en Privacy beleid